BELA 3

Bela je prekrasna kuja koja se nažalost uvijek previdi i koja od 2015. čeka spakirati svoje kofere i otići u svoj zauvijek dom. Zajedno sa sestrama Lizzy i Issom, prelijepu Belu žena je pronašla kao štene. Issa je već imala sreće i našla je lijep dom. To želimo i sestrama Beli i Lizzy.

Zbog lošeg iskustva, Bela je u početku oprezna prema strancima, ali nije uplašen pas. Jednom kada stekne samopouzdanje, voli ljudsko društvo i voli se maziti. Slaže se sa drugim psima, dok sa macama baš i ne. Tražimo strpljive, suosjećajne ljude za Belu koji je neće pritisnuti, već joj dati vremena koje je potrebno da stekne samopouzdanje . Djeca trebaju imati najmanje 15 godina. Ako se osjeća nesigurno ili pod prijetnjom i uznemiravanjem, ona se povlači. Bela nije loš ili agresivan pas, samo joj treba malo vremena i empatije u početku.

Budući da je Bela aktivna i živahna kuja, njezini bi ljudi također trebali biti aktivni i uživati ​​u radu s njom.

Bela bi voljela dati svoje srce nekome od vas i želimo da će se između vas pronađe netko tko će joj ljubav uzvratiti i da je ne gledamo kao jednu od naših “zaboravljenih” nego da joj mahnemo sa suzama radosnicama za sretan put u svoj novi dom!