BUFLONKA

Mala Buflonka ima zaista tužnu sudbinu. Dugih 8 godina gleda kako psi dolaze i odlaze iz našeg Skloništa. Bojimo se da se više i ne usudi sanjati svoj zauvijek dom, ali mi nismo izgubili nadu da možda upravo sad netko od vas gleda ove tužne oči boje kestena i u srcu mu titra snaga i dobrota da dođe do našeg skloništa i kaže: Vodim je kući zauvijek!

Sa godinama, prilično aktivno okruženje u našem Skloništu Buflonka sve teže podnosi. Stidljiva je i oprezna prema strancima ili novom okruženju, što je razumljivo za psa koji je veći dio svog života proveo u Azilu.

Želimo Buflonki miran dom i ljude koji će joj pružiti svu ljubav na koju tako dugo čeka.

Budući da je Buflonka cijeli život provela u Azilu, trebat će naučiti puno toga, što zaista pametnom i poslušnom psu neće biti teško.

Sa psima oba spola nema problema, ali vjerujemo da nakon stotine pasa koji ju svakodnevno, svih ovih godina, okružuju sanja svoju košaru, mir i ljude koji će vrijeme koje joj je preostalo pokloniti samo njoj.

To je san koji se Buflonka jedva usuđuje sanjati. I san koji zaista cijeli naš tim od srca želi da joj se ostvari.

Iskreno želimo brisati suze radosnice za ovu ljepoticu i čekamo strpljivo nekoga velikog srca da pomogne baš njoj, možda netko tko samoću teže podnosi, starije osobe koji će znati cijeniti prijateljstvo sa ovom čupavom njuškicom.