EMA

Naša mala Ema živi u našem skloništu od 2016. godine i nadamo se da će dočekati svoje ljude, koji će je bezuvjetno voljeti što će Ema sigurno znati vratiti. Iznimno draga i nezahtjevna prilagodila se životu u skloništu, ali ubrzana i bučna svakodnevnica u Azilu predstavlja veliki stres za ovu nježnu dušu. Ema je pored svog simpatičnog izgleda vrlo osjetljiva i inteligentna kujica. Nažalost, ona je također prilično nesigurna i boji se stranaca i polako gradi povjerenje. Međutim, nakon što osvojite njezino srce, ona je vrlo privržena, usredotočena i odana.

Za našu Emu tražimo miran i uravnotežen dom u kojem neće biti pod pritiskom. Trebat će vremena za izgradnju povjerenja nakon dolaska u novi dom, pa tražimo empatične, razumljive i strpljive ljude koji već imaju iskustva s nesigurnim psima. Važno je ne maltretirati je i pustiti je da odluči kada će vas kontaktirati.

Bila bi prikladna za pojedinca, par ili obitelj s djecom starijom od 15 godina. Stan ili kuća s ograđenim vrtom u ruralnom okruženju, bili bi savršeni za naš nježni cvijetić!