KARLA

Draga Karla imala je pravu, pomalo tužnu odiseju prije nego je stigla u naše sklonište. Rođena je 2016., a kao štene živjela je s obitelji. Međutim, često je bježala odatle i nekoliko puta ju je Veterinarska služba pokupila sa ceste i vraćala vlasniku. Jednog dana vlasnici su psa poklonili novom vlasniku koji ju je bez srca ostavio na cesti. U veljači 2018. godine pronađena je ispred supermarket i konačno je dovedena do našeg skloništa gdje čeka svoj zauvijek dom.

Karlina prošlost jasno pokazuje da ova kujica do sada nije imala prilike osjetiti sigurnost i stabilnost u svom životu.

Karla je simpatična četveronožna prijateljica za samca ili obitelj s mirnijom djecom. Djeca bi trebala biti malo veća jer bi se Karla osjećala ugodno u tišem okruženju. Treba joj miran dom, ali s aktivnim ljudima koji joj ne nude samo razdoblja odmora, već i tjelesne i mentalne aktivnosti. Karla voli ići u šetnju i rado se kreće. Ograđeno dvorište iz kojeg ne može odlutati za nju bi bilo savršeno.

Karla je vrlo opuštena i samouvjerena. Opuštena je kad ima posla s drugim psima, ali ne podnosi dominantne pse. Ako imate drugog kućnog ljubimca trebao bi biti miran, a ne dominantan.

Mačke ne bi trebale živjeti u njenom novom domu.