LANA DAJA

Prekrasna Lana-Daja pronađena je na ulici, a u naše sklonište došla je sa godinu dana 2015 godine. Od tada ova crna ljepotica čeka svoje ljude. Lani-Daji želimo da ne bude jedna od “zaboravljenih” i “nevidljivih” i da će uskoro spakirati svoj kofer i krenuti svoj put ka sreći.

Lana-Daja orijentirana je na ljude, dobra i poslušna. Voli biti aktivna i uživa u igrama traženja. Pokazuje svoju razigranu prirodu u ophođenju s ljudima, kao i sa svojim vršnjacima. Lana-Daja kompatibilna je s drugim psima oba spola. Mačke ne bi trebale živjeti u njenom novom domu. Budući da je Lana-Daja tako aktivna kujica i uživa u vježbanju, tražimo aktivne ljude koji vole biti na otvorenom i nude joj dovoljno tjelesne i mentalne aktivnosti. Osjećala bi se ugodno u živahnom okruženju i bila bi sjajan pratilac i društvo za obitelj s djecom od 11. godine.

Dosad se nije imala priliku puno upoznati sa bontonom, ali brzo će naučiti sve što treba. Lana-Daja vrlo je voljna i inteligentna i želi ugoditi ljudima i učiniti sve kako treba. Pohađanje škole za pse sigurno bi bilo zabavno za Lana-Daju i pomoglo u učenju. U šetnjama je opuštena i samouvjerena.