MAMUT

Prelijepi Mamut vjerojatno je naš najveći i najteži stanovnik. Ovaj gorostas mirnog i uravnoteženog karaktera izuzetno je povezan sa ljudima!psima.

Iako Mamut ne pokazuje svojstva “čuvara stada” i ne pokazuje agresivnost niti zanimanje za druge pse, trenutno je smješten zbog svoje veličine i mase zbog sigurnosti u pojedinačnom prostoru.

Zato za Mamuta tražimo kompetentnu obitelj s većom djecom koja zna što znači imati Šarplaninca. Ovaj div treba mir u seoskom okruženju, šetnje i dovoljno vanjskog prostora kako bi ispunio svoj poriv da čuva i štiti svoj dom!

Mamut voli ljude i stvarno se nadamo da ćemo pronaći pravu obitelj za ovog ležernog i opuštenog mužjaka, te ljude koji su svjesni da mix pasmine Šarplaninca treba  dosljedno obrazovanje koje se neće komunicirati putem poslastica, već na temelju prirodnih autoriteta.

Ako ste takva osoba, bilo bi sjajno ako povedete Mamuta, našeg sjajnog diva u svoj novi dom! Jer od njega ćete zasigurno dobiti iskreno prijateljstvo koje ćete zauvijek cijeniti!