MARTA

U srpnju 2018. godine, Martu i njenih sedmero braće u šetnji su pronašli na obali rijeke Drave. Od tada ova prekrasna kujica čeka svoj zauvijek dom. Budući da mora živjeti u vrlo skučenim uvjetima, Marta hitno traži obitelj koja joj može otkriti ljepšu stranu psećeg života.

Marta je na početku sramežljiva, ponekad izgleda kao da se stidi poput malog djeteta s novim ljudima.

Tražimo iskusne ljude za Martu koji će joj dati vremena da stekne povjerenje. Jednom kad Marta izgradi povjerenje, opušta se i pokazuje se kao živahna kujica. Djeca u novom domu trebaju imati najmanje 10 godina.

Marta dobro podnosi svoje pseće kolege i dobro bi se uklopila u dom sa već postojećim psom koji joj može dati sigurnost i koji joj može koristiti kao vodič u privikavanju na nove uvjete života. U idealnom slučaju, vrt bi trebao biti dio Martinog novog doma. Dobro se slaže s mužjacima i ženkama, voli se igrati i gužvati. Kad se drugi psi svađaju, Marta se drži po strani i izbjegava sukobe.

Budući da Marta još nije uspjela upoznati život u domaćinstvu, treba joj odgoj i naučiti je puno stvari. Budući da je ona vrlo dobro raspoložena i poslušna dama koja želi ugoditi svojim ljudima, to joj neće biti teško. Pohađanje škole za pse sigurno bi usrećilo Martu i pomoglo joj u daljnjoj socijalizaciji i prilagodbi

Ova vrlo aktivna i živahna kujica traži ljude koji su jednako aktivni i raspoloženi za vježbanje, kretnje, boravak u prirodi, koji će joj ponuditi dovoljnu tjelesnu i mentalnu aktivnost.

Ako ste se zaljubili u slatki krzneni nos i želite joj pružiti ljupki dom, vidimo se u našem skloništu!