APRIL

April je pronađena sa sestrama Bebop i Irmom u kutiji ispred našeg Azila. U toj kutiji nalazila se još jedna manja kutija, koja je sadržavala oko pola kilograma kobasice i 50 kuna.

Štenci su bili stari oko 6 tjedana i bili su u jadnom stanju, prekriveni buhama i krpeljima i imali su čireve po cijelom tijelu. Osim toga, April je imala jaku upalu očiju. Štenci su bili potpuno prestrašeni i tjeskobni, čak su se uštipali i grizli jedni druge.

Puno je truda, ljubavi i njege uloženo da štencima bude bolje i da sve ovo bude ružna i davna prošlost. Njene psihološke i fizičke rane su zacijelile, a nekoć prestravljeni štenci postali su sretni bezbrižni i razigrani, a mi smo se okrenuli njihovoj budućnosti u kojoj im tražimo topli dom i dobre ljude!

April je divna kujica, otvorena i sretna, vrlo dobro se slaže sa drugim psima i uživa u igri sa njima. Posebno voli ljude i ne želi ništa više nego biti okružena ljudima. Obožava se maziti i toga se nikada ne može zasititi.

Kako je odrasla u Azilu potrebno je proći sa njom osnove bontona, naučiti hodati na povodcu, ali April je pametna kujica i sigurni smo da će ona to brzo, kao i sve drugo, naučiti.

Za April želimo sportsku obitelj koja voli putovati, koja će se sa njom igrati, brinuti o njoj i jednostavno je prihvatiti kao dio obitelji.