BERO

Bero je pronađen u stvarno lošem stanju: potpuno dehidriran sa naprednom infekcijom Demodexa, sam je i dugo lutao šumom.

Ponosni smo na naš tim koji je dao sve od sebe da Bero preživi, a nagrada nam je danas ga vidjeti kao prekrasnog i ponosnog mužjaka koji čeka svoj dom! Pružena mu je druga prilika u životu i za njega želimo da je iskoristi najbolje što zna! Jer Bero je zaista sjajan!

Duhovit i okretan, izrazito simpatičan, Bero je pas uravnoteženog karaktera. Vrlo je otvoren i vezanim za ljude i mogao bi se prilagoditi različitim životnim situacijama. Međutim, mislimo da bi se osjećao najugodnije u živahnom okruženju. Dom sa velikim vrtom ili dvorištem, gdje može pustiti brigu na veselje, bio bi idealan. Sigurno će se zanimati za sportske aktivnosti i biti inspiriran na primjer za igre donošenja i inteligencijske igre.

Bero je savršen za dom sa ​​pojedincem, parom, aktivnim starijim osobama ili obitelji. Djeca bi trebala biti veća zbog njegove veličine.

Teže se podnosi sa drugim mužjacima, pa bi bio savršen kao samostalan pas ili kao novi prijatelj nekoj psećoj dami.

Budući da je Bero proveo svoj život u azilu, potrebna mu je edukacija i mora naučiti stvari poput šetnje na povodcu i osnovnih naredbi. Međutim, izuzetno voljnom i pametnom momku to neće biti teško. Nadamo se da će se netko uskoro zaljubiti u njega i od druge šanse koju je dobio napraviti bajku. Jer Bero je veliki borac koji je to zaslužio – upoznati svjetlu stranu psećeg života i dobiti prijatelja i obitelj u kojoj će uživati!