GAGA

Gaga je simpatična kuja koja dugo čeka svoje ljude. Čeka gotovo cijeli život – rođena je 2015. godine kada je kao štene došla u naše sklonište. Ona je prava ljepotica dugog krzna, sa još ljepšim karakterom.

Gaga je u azil došla sa velikom ranom na boku i dubokom ozljedom mišića. X-zrake su pokazale da je kost srećom ostala netaknuta. Zbog dubine ozljede, ondje je ostalo „udubljenje“ koje ponekad “kapne”, jer mišići u tom trenutku više nisu tamo gdje bi trebali biti. Iz tog razloga, Gaga se udomljuje isključivo u obitelj koja će redovnim šetnjama pomoći Gagi da izgradi mišiće, što je za nju vrlo važno.

Ona je vrlo ljubazan i dobar pas koji je vrlo prilagodljiv i može se kretati bilo gdje. Bila bi sretna i sa djecom u svom novom domu.

U početku je Gaga pomalo sramežljiva, ali čim stekne samopouzdanje, vrlo je simpatična i voljela bi uvijek ugađati. Također će uživati ​​i u šetnjama. Savladala je hodanje na uzici, ali još puno toga treba naučiti

Naša velika Gaga jednako je kompatibilna s mužjacima i ženkama. Voli se igrati s njima, međutim, mačke nisu poželjne u njenom novom domu.