MIA CARA

Prelijepa Mia Cara rođena je 2018., a zajedno sa majkom, napuštena je bez srca na polju nedaleko Varaždina . Srećom, stigle su u naše sklonište.

Mia Cara je lijepa, aktivna i orijentirana na čovjeka. Želimo za nju dom sa vrtom, jer joj treba prostora za ispuštanje “pare”. Svojom ljubaznom i nekompliciranom prirodom Mia Cara bila bi sjajan suputnik početnicima u vlasništvu pasa, a mogla bi se uklopiti i u obitelj s djecom od najmanje 12 godina. Tražimo aktivne ljude za Mia Caru koji će joj omogućiti dovoljno tjelesne i mentalne aktivnosti. Odlično se slaže sa kolegama oba spola, pa bi se slagala sa starosjediocima u novom domu. Nije ljubomorna na hranu, ali ima lovački instinkt. Mačke ne bi trebale živjeti u njenom novom domu.

Mia Cari još treba odgoj i školica, jer tek treba naučiti stvari poput higijene ili povodca. Budući da je Mia Cara voljna učenja i inteligentna, sigurno joj neće biti teško naučiti nove stvari. Čak bi i odlazak u školu za pse bilo zabavno iskustvo sa njom.

Želite li Mia Caru učiniti sretnom i pokazati joj lijepu stranu psećeg života? Nadamo se da će crno-bijela ljepotica uskoro moći iskusiti ljubav i sigurnost sa svojim ljudima.