PAŠKO

Predstavljamo vam našeg predivnog Paška koji nosi titulu najljepšeg frajera u Spasu! 😁

Stvarno je na prvi pogled, pas predivnog izgleda, lijepih očiju i nježnog pogleda.

Paško je u sklonište došao sa ulice gdje je pronađen bez čipa kako luta danima. Nije nam nikada bilo jasno kako je ovako predivan pas mogao biti napušten ili odbačen iz doma. Čini se da njegova prošlost nije bila laka i jednostavna i zato Paško nije pas za početnike.

Paško je poseban pas koji traži posebne ljude koji ga razumiju i mogu mu pružiti siguran i mirni dom gdje će naš ljepotan imati prostora i vremena da vrati povjerenje u ljude.

U skloništu je Paško dijelio svoj dom sa ženkicom koja je udomljena i nakon toga je Paško ostao sam, sa mužjacima je Paško nekompatibilan jer je Paško dominantan i to mu predstavlja probleme u čoporu i u društvu drugih mužjaka.

Paško ima problem sa nepoznatim ljudima prema kojima od straha reagira jako dominantno i prestrašeno. Iz tog razloga za njega tražimo dom sa iskusnim udomiteljima koji znaju postupati sa takvim psima.

U skloništu je Paško jako blizak sa svojim ljudima koje jednostavno obožava i sa kojima se može opustiti, maziti, šetati i igrati cijele dane. Teško nam je gledati kako je Paško sve duže i duže u skloništu jer i on zaslužuje svoj dom.

Paško je prilično miran pas koji uživa u opuštenim šetnjama, ne vuče na povodcu iako je pas veće građe, visok je cca 55cm i rođen 2017. godine.

Tražimo iskusne i mirne ljude za Paška, idealno par ili pojedinca, koji ga razumiju i daju mu potrebno vrijeme da se smjesti. Također bi mogao biti pratilac za obitelj sa starijom djecom.

 

Nadamo se da će se uskoro javiti netko tko bi se želio pružiti mirni dom Pašku i pokazati mu ljepšu stranu života. 🐾