PATRIK

Slatki Patrik došao u Azil u sa mamom Basom i braćom i sestrama Twist, Bean i Magy kao štene u dobi od pet dana.

Patrik je nesiguran i zabrinut pas kojem će trebati vremena u početku da se opusti. Prvo što je Patrik vidio kad je otvorio oči bio je azil i to je jedino što zna. Stoga tražimo strpljive, empatične ljude sa iskustvom koji će mu pružiti vrijeme potrebno za izgradnju povjerenja i koji će mu korak po korak pokazati svijet. Osjećao bi se ugodno u mirnijem okruženju. Djeca trebaju imati najmanje 10 godina.

2018. Patrik je imao manju operaciju na pateli (koljena). Od tada normalno hoda, ali u njegovu domu ne bi trebalo biti puno stepenica.

Sa kujicama se Patrik jako dobro razumije i bio bi savršen cimer nekoj dami koja mu daje sigurnost i na koju se može orijentirati.

Sa mužjacima bi se također mogao slagati, ali bit će potrebno vremena da budete apsolutno sigurni da su kompatiblini i u prvim danima ne biste ih trebali ostavljati bez nadzora.

Budući da Patrik još nije mogao upoznati život izvan azila, trebat će mu školica bontona. Kad Patrik stekne samopouzdanje, pokazat će spremnost za učenje i učiniti sve kako treba.

Želite li usrećiti malog Patrika i pokazati mu lijepu stranu psećeg života, onog preko ograde našeg skloništa? Nadamo se iskreno da će mali slatkiš uskoro moći pronaći ljubav i sigurnost sa svojim ljudima.