REX

Prelijepi Rex je vrlo samouvjeren, dragi mužjak, kojem želimo aktivne ljude i prilično miran dom, bez previše uzbuđenja. Djeca trebaju imati najmanje 11 godina.

U azilu je Rex upoznao Ljubu i njih dvojica su najbolji prijatelji koje možete zamisliti. Rex je vođa ovog čopora, dok Ljubo nosi titulu apsolutnog šarmera. Oboje vole ljude i šetnje, ali također trebaju obrazovanje da nauče osnovne vještine.

Rex u svojoj prošlosti nije doživio puno dobra. Sve do svog spašavanja život je proveo na lancu. Želimo da napokon pronađe lijep dom u kojem može iskusiti ljubav i sigurnost.

Svaki oblik zadatka, igre i aktivnosti potaknut će živahnog Rexa i za njega tražimo aktivne ljude koji će mu u tome pomoći.

Rex se dobro slaže sa kujama. Voli mužjake samo ako im može šefovati. Mačke nisu taj tip životinja, pa se sa njima ne slaže. Naravno, ako postoje ljudi koji bi zajedno udomili Rexa i Ljubu, to bi bio dobitak na lutriji za dva heroja, ali to nije uvjet. Obojica će sigurno biti sretni odvojeno. Važno je da pronađu dom pun ljubavi.